Kursus i foråret. Skuespillerens talesprog i karakterarbejdet.

https://ophelias.dk/skuespiller-teaterskole-ophelia/ophelia-studio/skuespiller-kurser-koebenhavn-aarhus/

SKUESPILLERENS TALESPROG I KARAKTERARBEJDET – MATESSI-METODEN

Et kursus for skuespillere og dramatikere.

Talesproget er i konstant forandring og i konstant samtale med samfundsstrømninger, alder og livssituationer.

Som lyttere danner vi os hurtigt et indtryk at et menneske baseret på dette menneskets stemme, ordvalg og talemåde. Helt ned til små nuancer som vi ikke til dagligt er bevidst om.

Vi kategoriserer, sorterer til og fra, og danner et indtryk af personen fra første ord vi hører dem sige. Dette er den sociolingvistiske proces vi alle er i, hele tiden.

På dette kursus undersøger vi de talesproglige muligheder i karakterarbejdet via denne indgang til stemmen og talesproget, så de bevidst kan bruges i karakter- og replikarbejdet.

Bliv rustet til at udvikle din karakters stemme- og talesproglige valg og begynd samtidig at opbygge dit helt eget katalog af mulige greb ind i det talesproglige karakterarbejde.

Kurset undervises af udvikleren af Matessi metoden; talelærer og scenisk sprogkonsulent Nini Matessi Schou.

Regn med ca 1 times forberedelse mellem dag 1 og dag 2.

Kurset er samtidig en god basis for at deltage i kurset “Dialekttilegnelse for skuespillere og dramatikere”- en dansk metode, også af Nini Matessi Schou, som Ophelia Studio også tilbyder den 19.-21. juni.

Kurset forløber over tre aftener a 3 timer den 27-29 marts kl 18.30 til 21.30. Timetallet afhænger af holdstørrelsen. (OBS: Rabattilbud kan ikke kombineres med andre rabatter)

Pris: 2.400 kr

Stemmetræning

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *